"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

Az Innovatív Koleszterin Terápia

Az Innovatív Koleszterin Terápia

Az innovatív koleszterin terápia egy új típusú koleszterincsökkentő segítségével  vesz részt a koleszterinszint normalizálásában. A koleszterin nélkülözhetetlen alkotóeleme a sejtmembránnak, fontos előanyaga a hormonoknak és az epesavaknak. Azonban a kóros mennyiségű “rossz” LDL-koleszterin az erek falában lerakódva érelmeszesedést okoz, így súlyos, életveszélyes szív- és érrendszeri szövődményekhez vezet.

A terápiáról

A terápia egy hatékony megoldás lehet azok számára, akiknél az eddig alkalmazott hagyományos sztatin terápia nem volt kellően hatékony, vagy a mellékhatások miatt szedésük korlátozott volt. 

Minden esetben egyedi mérlegelés szükséges, hogy melyik terápia kerüljön bevezetésre.

Hogyan zajlik az Innovatív Koleszterin Terápia?

Az innovatív koleszterin terápia egy hatékony megoldás lehet azoknak, akiknél az eddig alkalmazott koleszterincsökkentő terápia nem volt hatékony. 

A Geomedicalnál komplex kardiológiai csomag keretében érhető el. Tekintsük át az egyes lépéseket: 

  • Az első lépés egy részletes éhgyomri laboratóriumi vizsgálat, mely tartalmazza az LDL- és HDL-koleszterin értékeket.
  • Ezt követően kardiológiai szakorvosi konzultáció történik, ahol kardiológusaink részletes állapotfelmérést, fizikális vizsgálatot végez. Áttekinti a rendelkezésre álló leleteket. Kiértékeli a nyugalmi 12 elvezetéses EKG-t, majd szívultrahang vizsgálatot végez. Mindezek után szív- és érrendszeri kockázatbecslés alapján meghatározásra kerül a kívánatos LDL koleszterinszint érték és szükség esetén javasolja az innovatív terápia megkezdését.
  • Amennyiben az előzetes vizsgálatok alapján szükséges, a tablettás gyógyszeres kezelés mellett már innovatív injekciós terápiás lehetőségek is rendelkezésünkre állnak a koleszterincsökkentésre. A terápiás lehetőségeinkről érdeklődjön és kérjen időpontot klinikánk szakorvosaihoz egy személyes konzultációra.

Komplex csomagjaink biztosítják, hogy Pácienseink teljes körű kivizsgálást követően, biztonságosan kapják meg a legújabb terápiát!