"
 • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

Neurológia

neurológiai magánrendelés
Mivel foglalkozik

a Neurológia?

A neurológia az idegrendszer tudománya, célja, hogy az agyhoz, a gerincvelőhöz vagy a végtagokon található idegekhez köthető panaszokat diagnosztizálja és kezelje. A neurológiai elváltozások hátterében gyulladás, keringési zavar, fertőzés, immunológiai folyamat vagy degeneratív betegségek állhatnak. A neurológia szakterületéhez tartoznak a visszatérő fejfájások (pl. migrén- vagy cluster típusú fejfájás), a demenciák (pl. Alzheimer-kór, Parkinson-kór), keringési zavarok (pl. agyvérzés, agyi infarktus, TIA utáni állapotok gondozása), mozgászavarok (pl. remegés), vágtagokban jelentkező ún. neuropathiás fájdalom (pl. cukorbetegség esetén), sclerosis multiplex, myasthenia gravis (súlyos izomgyengeség), epilepszia vagy a gerincvelői idegek károsodása (pl. porckorongsérv).

Tamás Glocz
Tamás Glocz
2023-02-28
Az online időpont foglalás nagyon egyszerű és hamar kaptam időpontot. Nagyon kedves, udvarias fogadtatás. A doktornő, Dr. Csapó Judit nagyon kedves, alapos, precíz, bátran ajánlom!
Csordás Szilárd
Csordás Szilárd
2023-02-22
A Mucsi Orsolya doktornőnél voltam aki nagyon megértő és rendes velem. Sajnos dadogok amit sokan nehezen tudnak elviselni és ehhez csak türelem kell semmi több. A recepciónál is nagyon aranyosak.
Fruzsina Varga
Fruzsina Varga
2023-02-21
Nagyon kellemes környezet.A vizsgálataim során kedves volt mindenki.
P K
P K
2023-02-16
Modern center, nice ladies at the reception. Proctologist Marjai Tamás is a great specialist, describes everything in details, calm, speaks good English. Recommend this place and this doctor!
Csilla Korpas
Csilla Korpas
2023-02-11
Csak a professzionalizmust tudom kiemelni. Az online időpontfoglalás nagyon egyszerű, ami külön öröm, hogy nagyon gyorsan lehetett időponthoz jutni. A recepciós hölgyek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, a miliő nagyon nyugalmat árasztó. Dr. Krakomperger László szakorvos végezte az ultrahang vizsgálatot rendkívül alaposan és fókuszáltan; minden feltett kérdésre nagyon pontos és érthető választ adott. Külön szót érdemel Baranyai Zsuzsanna dietetikus, aki elképesztő felkészültséggel, szaktudással és kedvességgel segített a feltárt probléma értelmezésében, majd az optimális étrend (megfelelő alapanyagok) kialakításában. Ennyire empatikus szakmai hozzáállással ritkán találkozik az ember. Csak ajánlani tudom mind a helyet, mind pedig a szakembereket.
neurológia
Milyen panaszok esetén érdemes felkeresnie a neurológiát?
 • Demencia (szellemi hanyatlás, memóriazavar) gyanúja esetén
 • Parkinson-kór gyanúja esetén, gondozás és ellenőrzés céljából
 • Mozgászavarok (pl. remegés, csoszogó járás, egyensúlyzavar) esetén
 • Végtagzsibbadás, végtagokba sugárzó fájdalom esetén
 • éjszaka csak megemelt párnán képes aludni a légszomjtól
 • Szédülés, eszméletvesztés
 • Nem szűnő, visszatérő, vagy egy átlagosnál erősebb fejfájás esetén
 • Leleteinek átbeszélése céljából
neurológia szakrendelés
ortopédia magánrendelés

Hogyan zajlik egy neurológiai vizsgálat?

Szakorvosunk kikérdezi gyógyszereiről, korábbi ismert betegségeiről, műtétjeiről. Ezután megvizsgálja Önt. A neurológiai vizsgálat számos egyszerű, rövid feladat végrehajtásából áll, ezek egy részénél az orvos mozgatja a vizsgálandó testtájat, máskor Önnek kell egy meghatározott mozdulatot végrehajtania, természetesen az egyéni képességek és az esetleges korábbi betegségek figyelembevételével. Szakorvosunk egy kis kézi, orvosi kalapács segítségével bizonyos reflexeit is kiváltja (pl. térdreflex). A teljes neurológiai vizsgálat szó szerint tetőtől talpig minden területet érint, ezért a vizsgálat akár 20-30 percig is tarthat, fájdalommal, kellemetlenséggel egyáltalán nem jár. Szükség esetén laboratóriumi vizsgálatra, CT vagy MRI vizsgálatokra kerülhet sor.

Áraink a neurológián
Neurológia szakorvosi vizsgálat 33 500 Ft
Gondozás 28 500 Ft
Kontroll / leletmegbeszélés 26 500 Ft
Foglaljon időpontot online

Orvosaink a Neurológián

geomedical váró
MIÉRT VÁLASSZON MINKET?
 • komplex, betegközpontú ellátás
 • központi elhelyezkedés, könnyű megközelítés
 • magasszintű szakmai tudás
 • modern orvosi eszközpark
 • rövid előjegyzési idő
 • komplex szűrővizsgálatok
 • versenyképes árak, folyamatos kedvezmények, hűségprogram