"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

Év betegbarát szolgáltatója díj: Geomedical az élen

Örömmel jelentjük be, hogy a Geomedical rendkívüli elismerésben részesült az “Év Betegbarát Szolgáltatója” versenyen, ahol az Oxymed Grand Prix díjat, valamint az Arany minősítést is megnyerte! 🎉

A Geomedical innovációkkal és személyre szabott megoldásokkal tűnik ki a mezőnyből: a cég számos kényelmi szolgáltatást kínál, többek között olyan extrákat, mint az okosóra-konzultáció és a pacemaker-ambulancia. A betegközpontú megközelítés, a magas színvonalú környezet mind hozzájárultak a díjak elnyeréséhez.

A díjat azok a magánegészségügyi szolgáltatók nyerték el, akik 2023-ban Magyarországon a legjobb betegközpontú ellátást nyújtották. A díjazottak kiválasztásában a beteg élmény és a szolgáltatók piaci teljesítménye voltak a meghatározó szempontok. A Geomedical ezen a megmérettetésen is bebizonyította, hogy az ügyfelek elégedettsége és jóléte a középpontban áll.

Szeretnénk megköszönni a rengeteg kedvességet és gratulációt, amit kapunk! Hálásak vagyunk a támogatásért és az elismerésért. Ígérjük, továbbra is keményen dolgozunk azon, hogy méltók legyünk erre az elismerésre, és folyamatosan törekszünk a fejlődésre és a kiváló betegellátás fenntartására. 

Az “Év Betegbarát Szolgáltatója” versenyről további részleteket olvashatnak az alábbi cikkben: “Magánegészségügy: itt vannak az Év Betegbarát Szolgáltatói 2023.06.09.” A Geomedical büszke arra, hogy ebben a fontos kezdeményezésben részt vehetett, és elkötelezett az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésében.

Köszönjük, hogy a Geomedical mellett tették le voksukat! 🙏🎉