fbpx
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a felhám egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét.

A ZO Skin-protokoll összeállítása minden esetben egyénre szabottan történik, amit bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat és állapotfelmérés előz meg.

zo skin health

A GeoBeauty szolgáltatásai

borelokeszites

Bőrelőkészítés

Tisztítás, radírozás, faggyúkontroll

A program legfontosabb célja, hogy előkészítse az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez, visszaállítsa a bőr normál kémhatását, és elősegítse a további termékek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A teljes folyamat három lépésből áll: lemosás, radírozás és a faggyútermelés kontrollja.

borterapiak

Bőrterápiák

Anti-aging, hiperpigmentáció, akne, rozácea

A program legfontosabb célja, hogy előkészítse az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez, visszaállítsa a bőr normál kémhatását és elősegítse a további termékek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A teljes folyamat három lépésből áll: lemosás, radírozás és a faggyútermelés kontrollja.

fenyvedelem

Fényvédelem

Hármas spektrumú védelem a bőrnek

A ZO® fényvédők fizikai és kémiai védelmet nyújtanak a széles spektrumú káros – a bőr öregedéséért felelős UV-A, valamint a bőr leégéséért felelős UV-B – sugarakkal szemben, a hozzáadott frakcionált melanin segítségével pedig egyedülálló módon védik meg a bőrt a LED képernyők és lámpák felől érkező magas energiatartományú HEV sugarakkal szemben is.

peeling

Peelingek

Otthoni és in-office kezelések

Az otthoni használatra kifejlesztett bőrmegújító peelingektől a nagy intenzitású stimulációs orvosi mély-hámlasztásig a kezelések minden bőrtípus és bőrszín esetén hatékonyan alkalmazhatóak. Képesek a rugalmatlan, napkárosodott, aknés, ráncos vagy akár a gyulladt bőrállapotok látványos javítására is.

Kiegészítő termékek

Test- és arcápolás, hidratálás, bőrnyugtatás

Mindennapos használatuk hatékonyan javítja a bőr minőségét, valamint fokozza a bőr tónusát és általános egészségi állapotát. A hidratáló hatású készítmények kezdeti terápiaként különösen alkalmasak az erőteljesen fénykárosodott, elvékonyodott és megereszkedett arcbőr „előkészítésére” az intenzívebb terápiák előtt.

A ZO® Skin Health Programok

Legyen szó öregedő, aknés, rozáceás vagy pigmentált arcbőrről, a ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápolási programjainak mindennapos alkalmazása bárki számára elérhetővé teszi az egészséges bőrt.

Áraink a GeoBeautyban

Bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció (amennyiben azonnali beavatkozás is történik, úgy ez díjtalan) 24 000 Ft
Zo Skin bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció teljes protokoll vásárlása esetén (amennyiben a helyszínen nem történik vásárlás, úgy 24 000 Ft) Ft
Hyaluronsavas arcformázás
Ajak frissítés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Ajak feltöltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 90 000 Ft
Orca töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Áll kontúrozás (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Állív töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Szemkörnyék töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Supermodel Look (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Botox
Hónalj botoxkezelés 130 000 Ft
Botox 3 régió kezelése 98 000 Ft
Botox 2 régió kezelése 76 000 Ft
Botox 1 régió kezelése 54 000 Ft

Foglaljon online időpontot

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az Ön Specialistája

dr andrusch anna

Dr. Andrusch Anna

bőrgyógyász, kozmetológus

ungurean katalin

Ungureán Katalin

Zo Skin tanácsadó