"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

GeoBeauty Hyaluronsavas kezelés

A bőr öregedése megállíthatatlan folyamat. Az évek múlásával veszít rugalmasságából, feszességéből, csökken hidratáltsága. Előbb a halványabb, majd a mélyebb ráncok kialakulása elkerülhetetlen. Jó hír azonban, hogy az esztétikai orvoslás ezt a folyamatot próbálja lassítani egy különlegesen hatékony és látványos eljárással, a hialuronsavas ráncfeltöltéssel és volumenpótlással. A hialuronsav az emberi szervezetben is megtalálható nagy molekulájú szénhidrát. Funkciója elsősorban az ízületek és porcsejtek „olajozott” működtetésében jelenik meg, illetve bőrünk esetében vízmegkötő képességét kell hangsúlyoznunk. Épp ez a tulajdonsága az, amely segít felvenni a harcot a ráncok kialakulása és elmélyülése ellen. A kezelés legtöbbször érinti az egész arc felületét. Mivel a zsírpárnák az egész arcon megfogyatkoznak, egyaránt kell kezelni a középarcot és az arc alsó harmadát, illetve a többnyire megereszkedett állat és az állvonal alatti területet. Az eljárás során alkalmazott hialuronsav teljes mértékben organikus. Maga az eljárás gyors, és a fájdalomcsillapító beadása után minimális kellemetlenséggel jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatják a bőrbe. Ez a beavatkozás körülbelül 30-60 percet vesz igénybe. Ezt követően azonnal folytatható a korábbi életvitel. Esetenként átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat, de a komolyabb mellékhatások esélye elenyésző a szakszerű orvosi kezelést követően.

Klinikánkon a legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakorvos végzi a beavatkozást. Ne halogassa, nyerje vissza komolyabb plasztikai beavatkozás nélkül is arca üdeségét és fiatalságát. 

Áraink a GeoBeautyn

geobeauty ikon
Esztétikai konzultáció 24 500 Ft
Zo Skin bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció teljes protokoll vásárlása esetén Ft
Nucleofill
Nucleofill kezelés 75 000 Ft
Aqualyx
Aqualyx zsírbontó injekció - 1 Ampulla 40 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 2 Ampulla 70 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 3 Ampulla 100 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 4 Ampulla 120 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - minden további Ampulla 20 000 Ft
Vékonyszálas arcfeszesítés
Vékonyszálas arcfeszesítés (szálak számától, típusától függően, -tól) 140 000 Ft
Profhilo
Profhilo hialuronsavas töltés 120 000 Ft
Vivace
Vivace kezelés 120 000 Ft
Hyaluronsavas arcformázás
Ajak frissítés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Ajak feltöltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 90 000 Ft
Orca töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Áll kontúrozás (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Állív töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Szemkörnyék töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Supermodel Look (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Botox
Hónalj botoxkezelés 138 000 Ft
Botox 3 régió kezelése 98 000 Ft
Botox 2 régió kezelése 70 000 Ft
Botox 1 régió kezelése 48 000 Ft
Esztétikai konzultáció 24 500 Ft

Foglaljon online időpontot

geomedical időpontfoglalás

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Leggyakoribb kérdések

Mit jelent a hyaluronsavas feltöltés?

A hyaluronsav a bőr természetes alkotóeleme, amely azonban az évek múlásával fokozatosan csökken. Ezzel együtt fogyatkoznak a rugalmas kollagénrostok, az arc zsírpárnája csökken, a bőr elveszti rugalmasságát, petyhüdt lesz, megereszkedik,  a gravitáció hatására pedig kialakulnak a statikus ráncok. Ezeknek a felsorolt problémáknak az enyhítésére alkalmasak a hyaluronsavas feltöltések.

Hogy zajlik a kezelés?

A bőr fertőtlenítése után érzéstelenítő krémmel kezelik  az adott területet, majd vékony tűvel vagy mikrokanüllel bejuttatják a kívánt területre a feltöltő anyagot.

Mennyi ideig tart a hatása?

Ez attól függ, milyen területet töltöttek  fel és milyen “ sűrű” anyaggal. Ezt csak a szakorvos bőrgyógyász tudja eldönteni az életkor, a bőr minőségének ismeretében és a páciens kívánságainak megfelelően. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a kezelések hatása 4-12 hónapig tart. A homlok esetében ez lehet 1 év, a száj feletti “cigarettaráncoknál” 4-6 hónap.

Milyen gyakran ismételhető?

A hatás megszűnése után a kezelés bármikor megismételhető, de egy évben maximum háromszor.

Mi a teendő a kezelések után?

Néhány napig kíméletes életmódot folytassunk! Ne végezzünk megerőltető testmozgást, ne menjünk napra,  szoláriumba vagy szaunába és ne beszéljünk, mimikázzunk sokat!

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

A szúrások helyén kialakulhatnak kisebb  bevérzések, az adott terület megduzzadhat,  bepirosodhat. Ezek a kellemetlen tünetek általában 2-3 nap múlva megszűnnek.

Ki nem kaphat hyaluronsavas kezelést?

Bizonyos allergiák, fertőzések és autoimmun betegségek esetén valamint vérhígító gyógyszerek szedése közben nem végezhetőek el a kezelések. A terhesség és szoptatás is kizáró tényező.