"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

GeoBeauty Hyaluronsavas kezelés

A bőr öregedése megállíthatatlan folyamat. Az évek múlásával veszít rugalmasságából, feszességéből, csökken hidratáltsága. Előbb a halványabb, majd a mélyebb ráncok kialakulása elkerülhetetlen. Jó hír azonban, hogy az esztétikai orvoslás ezt a folyamatot próbálja lassítani egy különlegesen hatékony és látványos eljárással, a hialuronsavas ráncfeltöltéssel és volumenpótlással. A hialuronsav az emberi szervezetben is megtalálható nagy molekulájú szénhidrát. Funkciója elsősorban az ízületek és porcsejtek „olajozott” működtetésében jelenik meg, illetve bőrünk esetében vízmegkötő képességét kell hangsúlyoznunk. Épp ez a tulajdonsága az, amely segít felvenni a harcot a ráncok kialakulása és elmélyülése ellen. A kezelés legtöbbször érinti az egész arc felületét. Mivel a zsírpárnák az egész arcon megfogyatkoznak, egyaránt kell kezelni a középarcot és az arc alsó harmadát, illetve a többnyire megereszkedett állat és az állvonal alatti területet. Az eljárás során alkalmazott hialuronsav teljes mértékben organikus. Maga az eljárás gyors, és a fájdalomcsillapító beadása után minimális kellemetlenséggel jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatják a bőrbe. Ez a beavatkozás körülbelül 30-60 percet vesz igénybe. Ezt követően azonnal folytatható a korábbi életvitel. Esetenként átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat, de a komolyabb mellékhatások esélye elenyésző a szakszerű orvosi kezelést követően.

Klinikánkon a legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakorvos végzi a beavatkozást. Ne halogassa, nyerje vissza komolyabb plasztikai beavatkozás nélkül is arca üdeségét és fiatalságát. 

Áraink a GeoBeautyn

geobeauty ikon
Szakorvosi vizsgálatot követően végzett beavatkozások
Esztétikai konzultáció 24 500 Ft
Esztétikai konzultáció 24 500 Ft
Zo Skin bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció teljes protokoll vásárlása esetén Ft
Nucleofill
Nucleofill kezelés 75 000 Ft
Aqualyx
Aqualyx zsírbontó injekció - 1 Ampulla 40 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 2 Ampulla 70 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 3 Ampulla 100 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 4 Ampulla 120 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - minden további Ampulla 20 000 Ft
Vékonyszálas arcfeszesítés
Vékonyszálas arcfeszesítés (szálak számától, típusától függően, -tól) 140 000 Ft
Profhilo
Profhilo hialuronsavas töltés 120 000 Ft
Vivace
Vivace kezelés 120 000 Ft
Hyaluronsavas arcformázás
Ajak frissítés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Ajak feltöltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 90 000 Ft
Orca töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Áll kontúrozás (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Állív töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Szemkörnyék töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Supermodel Look (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Botox
Hónalj botoxkezelés 154 000 Ft
Botox 3 régió kezelése 98 000 Ft
Botox 2 régió kezelése 78 000 Ft
Botox 1 régió kezelése 56 000 Ft
Esztétikai konzultáció 24 500 Ft

Foglaljon online időpontot

geomedical időpontfoglalás

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Leggyakoribb kérdések

Mit jelent a hyaluronsavas feltöltés?

A hyaluronsav a bőr természetes alkotóeleme, amely azonban az évek múlásával fokozatosan csökken. Ezzel együtt fogyatkoznak a rugalmas kollagénrostok, az arc zsírpárnája csökken, a bőr elveszti rugalmasságát, petyhüdt lesz, megereszkedik,  a gravitáció hatására pedig kialakulnak a statikus ráncok. Ezeknek a felsorolt problémáknak az enyhítésére alkalmasak a hyaluronsavas feltöltések.

Hogy zajlik a kezelés?

A bőr fertőtlenítése után érzéstelenítő krémmel kezelik  az adott területet, majd vékony tűvel vagy mikrokanüllel bejuttatják a kívánt területre a feltöltő anyagot.

Mennyi ideig tart a hatása?

Ez attól függ, milyen területet töltöttek  fel és milyen “ sűrű” anyaggal. Ezt csak a szakorvos bőrgyógyász tudja eldönteni az életkor, a bőr minőségének ismeretében és a páciens kívánságainak megfelelően. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a kezelések hatása 4-12 hónapig tart. A homlok esetében ez lehet 1 év, a száj feletti “cigarettaráncoknál” 4-6 hónap.

Milyen gyakran ismételhető?

A hatás megszűnése után a kezelés bármikor megismételhető, de egy évben maximum háromszor.

Mi a teendő a kezelések után?

Néhány napig kíméletes életmódot folytassunk! Ne végezzünk megerőltető testmozgást, ne menjünk napra,  szoláriumba vagy szaunába és ne beszéljünk, mimikázzunk sokat!

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

A szúrások helyén kialakulhatnak kisebb  bevérzések, az adott terület megduzzadhat,  bepirosodhat. Ezek a kellemetlen tünetek általában 2-3 nap múlva megszűnnek.

Ki nem kaphat hyaluronsavas kezelést?

Bizonyos allergiák, fertőzések és autoimmun betegségek esetén valamint vérhígító gyógyszerek szedése közben nem végezhetőek el a kezelések. A terhesség és szoptatás is kizáró tényező.