"
 • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

Gyermekgyógyászat

gyermekgyógyászat

Mivel foglalkozik

a Gyermekgyógyászat?

Gyermekünk egészsége és megfelelő fejlődése minden szülő számára a legfontosabb. A Geomedical Egészségügyi Központban 2022. márciusától elérhető gyermekgyógyászati profil, mely képzett, naprakész szakmai csapattal várja Pácienseit.

Célunk, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon, modern és biztonságos környezetben végezzük a gyermekgyógyászati panaszok teljeskörű kivizsgálását és kezelését, a legrövidebb várakozási idővel. A Geomedical minden rendelése a legfrissebb nyugat-európai irányelveket követi. Általános gyermekgyógyászati problémáktól kezdve a védőoltások beadásán át, állunk pácienseink rendelkezésére és teszünk együtt az egészségükért. Intézetünkben a klasszikus belgyógyászati kivizsgálás mellett nagy hangsúlyt fordítunk a tanácsadásra a gyermek fejlődésével, táplálásával, védőoltásokkal, életmóddal kapcsolatban. Orvosaink a vizsgálatok során a gyermek életkorának megfelelő módszereket alkalmaznak, Önt pedig részletesen tájékoztatják minden körülményről és a javasolt kezelés menetéről.

Magánintézmények közül is kiemelkedően nálunk elérhető a szoptatás közben, helyi érzéstelenítő mellett történő védőoltás beadása, melyet nagy gyakorlattal végez a gyermekgyógyászati profilunk vezetője, Dr. Tordas Dániel általános gyermekgyógyász, gyermek tüdőgyógyász szakorvos. A kicsik így stressz és fájdalom nélkül, a legnagyobb nyugalomban kaphatják meg a biztonságot jelentő oltásokat ( (pl.: influenza, agyhártyagyulladás elleni vakcinák, hepatitis, kullancs encephalitis, HPV, Rota vírus elleni vakcináció).

Milyen panaszok esetén érdemes felkersnie a gyermekgyógyászatot?

Ez az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a szülők részéről. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az állapotokat, amik minden esetben szakorvosi ellátást igényelnek:

 • Láz. A láz (38 fok feletti testhőmérséklet) önmagában nem feltétlenül jelent rosszat, ugyanis az emelkedett testhő elősegít a kórokozók leküzdését és fokozza a védekezőképességet. Ha azonban nagyon magasra emelkedik, vagy tartósan, több napja fennáll, mindenképp szükséges gyermekorvos felkeresése.
 • Légzőszervi panaszok. Krónikus légzési panaszok (asztma, szénanátha), vagy légúti allergiás reakciók esetén.
 • Bőrelváltozások. Bőrpír, allergiás reakciók, hólyagok, kiütések, berepedés, pikkelyek mind szakorvosi konzultációt igényelnek.
 • Emésztési panaszok. Ha a gyermeknél bizonyos ételek fogyasztása után emésztőrendszeri panaszok jelentkeznek (hasmenés, hányás, haspuffadás, görcsök, gyomorégés), vagy ezek valamelyike tartósan fennáll.
 • Húgyúti panaszok. A csípő, égő, esetleg véres vizelet, valamint az alhasi panaszok mielőbbi kezelést igényelnek.
 • Vegetatív tünetek jelentkezése. Szívdobogás-érzés, ájulás, szédülés, izzadékonyság gyakori előfordulása.
 • Súlyproblémák. Ha gyermeke túlsúlyos és nehezen, vagy egyáltalán nem tud fogyni és gyakran vissza is hízik, érdemes szakorvos segítségét kérni.
 • Látás problémák. Ha látással kapcsolatos probléma merül fel, minden esetben keressünk fel szakorvost, hogy mielőbb javíthassunk a gyermek életminőségén.
gyermek magánklinika

Elérhető szakrendeléseink:

gyermek klinika

Áraink a gyermekgyógyászaton

Gyermekgyógyászat szakorvosi vizsgálat 31 500 Ft
Kontroll 26 500 Ft
Gondozás 28 500 Ft
Gyermek tüdőgyógyászat
Gyermek tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat 31 500 Ft
Gyermekgyógyászat, tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat, légzésfunkciós vizsgálattal 32 500 Ft
Kontroll 26 500 Ft
Gondozás 28 500 Ft
Gyermek fül-orr-gégészet
Gyermek fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat 31 500 Ft
Kontroll 26 500 Ft
Gondozás 28 500 Ft
Gyermek bőrgyógyászat
Gyermek bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat 31 500 Ft
Kontroll 26 500 Ft
Gondozás 28 500 Ft

Foglaljon időpontot online

geomedical váró
MIÉRT VÁLASSZON MINKET?
 • komplex, betegközpontú ellátás
 • központi elhelyezkedés, könnyű megközelítés
 • magasszintű szakmai tudás
 • modern orvosi eszközpark
 • rövid előjegyzési idő
 • komplex szűrővizsgálatok
 • versenyképes árak, folyamatos kedvezmények, hűségprogram