fbpx
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a felhám egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét.

A ZO Skin-protokoll összeállítása minden esetben egyénre szabottan történik, amit bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat és állapotfelmérés előz meg.

zo skin health

A GeoBeauty szolgáltatásai

borelokeszites

Bőrelőkészítés

Tisztítás, radírozás, faggyúkontroll

A program legfontosabb célja, hogy előkészítse az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez, visszaállítsa a bőr normál kémhatását, és elősegítse a további termékek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A teljes folyamat három lépésből áll: lemosás, radírozás és a faggyútermelés kontrollja.

borterapiak

Bőrterápiák

Anti-aging, hiperpigmentáció, akne, rozácea

A program legfontosabb célja, hogy előkészítse az arcbőrt a terápiás hatású kezelésekhez, visszaállítsa a bőr normál kémhatását és elősegítse a további termékek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A teljes folyamat három lépésből áll: lemosás, radírozás és a faggyútermelés kontrollja.

fenyvedelem

Fényvédelem

Hármas spektrumú védelem a bőrnek

A ZO® fényvédők fizikai és kémiai védelmet nyújtanak a széles spektrumú káros – a bőr öregedéséért felelős UV-A, valamint a bőr leégéséért felelős UV-B – sugarakkal szemben, a hozzáadott frakcionált melanin segítségével pedig egyedülálló módon védik meg a bőrt a LED képernyők és lámpák felől érkező magas energiatartományú HEV sugarakkal szemben is.

peeling

Peelingek

Otthoni és in-office kezelések

Az otthoni használatra kifejlesztett bőrmegújító peelingektől a nagy intenzitású stimulációs orvosi mély-hámlasztásig a kezelések minden bőrtípus és bőrszín esetén hatékonyan alkalmazhatóak. Képesek a rugalmatlan, napkárosodott, aknés, ráncos vagy akár a gyulladt bőrállapotok látványos javítására is.

Kiegészítő termékek

Test- és arcápolás, hidratálás, bőrnyugtatás

Mindennapos használatuk hatékonyan javítja a bőr minőségét, valamint fokozza a bőr tónusát és általános egészségi állapotát. A hidratáló hatású készítmények kezdeti terápiaként különösen alkalmasak az erőteljesen fénykárosodott, elvékonyodott és megereszkedett arcbőr „előkészítésére” az intenzívebb terápiák előtt.

A ZO® Skin Health Programok

Legyen szó öregedő, aknés, rozáceás vagy pigmentált arcbőrről, a ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápolási programjainak mindennapos alkalmazása bárki számára elérhetővé teszi az egészséges bőrt.

Az Ön Specialistája

Dr. Andrush Anna

Dr. Andrusch Anna

bőrgyógyász, kozmetológus

Ungureán Katalin

Ungureán Katalin

Zo Skin tanácsadó

Áraink a GeoBeautyban

Bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció (amennyiben azonnali beavatkozás is történik, úgy ez díjtalan) 24 000 Ft
Zo Skin bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció (teljes protokoll vásárlása esetén díjtalan) 25 000 Ft
Hyaluronsavas arcformázás
Ajak frissítés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Ajak feltöltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 90 000 Ft
Orca töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Áll kontúrozás (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Állív töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Szemkörnyék töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Supermodel Look (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Botox
Hónalj botoxkezelés/oldal 75 000 Ft
Botox 3 régió kezelése 130 000 Ft
Botox 2 régió kezelése 92 000 Ft
Botox 1 régió kezelése 54 000 Ft

* minden további 3. ampulla (1 ml) Juvederm töltőanyag 70000 Ft, minden további 5. ampulla (1 ml) Juvéderm töltőanyag 60000 Ft

A kezelést megelőző személyes konzultációt követően az árak személyre szabottak a felhasznált anyagtól, kezelendő területtől és technológiától függően.

Foglaljon időpontot