"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

Geo Ajándékutalvány – 40 000 Ft

40 000 Ft

Éves kártya 20% kedvezménnyel
Kategória:

Leírás

A Geomedical Egészség Ajándékutalvány a vásárlástól számított 6 hónapon belül használható fel a Geomedical Egészségügyi Központ nyújtotta összes egészségügyi szolgáltatásra (laborvizsgálatok, röntgenvizsgálatok, ultrahang vizsgálatok, összes szakterület nyújtotta orvosi szolgáltatás, szakvizsgálat, gondozás és kontroll). Nem érvényes a “Beauty” szolgáltatásokra (esztétikai beavatkozások, szépészeti beavatkozások, ZO Skin Health termékek).

Egyedülálló ajánlat!

Több, mint 20 különböző szakorvosi terület szakvizsgálata, kontrollvizsgálatra szintén kedvezményesen vásárolható a kártyával, csakúgy, mint az eszközös beavatkozások (gasztroscopia, colonoscopia).
Az utolványt átveheti személyesen székhelyünkön (Budapest, Jókai utca 6., 1066), vagy kérésére postázzuk önnek. Ezt minden esetben a megjegyzés mezőbe jelezze. 
Kérjük, a foglaláskor mindig jelezze, hogy Ön utalvánnyal kíván fizetni. Amennyiben fizetéskor a fizetni kívánt összeg kevesebb, mint az utalványon szerepel, úgy a maradványérték a fizetéstől számított 2 hónapig felhasználható.