"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

GeoBeauty - Botox kezelés

A botoxkezelés, rendkívül látványos és hatékony megoldás a kialakulóban lévő ráncok, illetve a már meglévő barázdák csökkentésére, illetve megszüntetésére. A könnyen elérhető bőrgyógyászati-kozmetikai kezelés nem véletlenül lett a legkeresettebb és sikerrel alkalmazott beavatkozás az egész világon. Gyors és biztonságos! Néhány apró injekció és az alkalmazott kezelés látványosan megfiatalítja a bőrt. Eltünteti a komor homlokráncokat, a száj feletti és melletti barázdákat, a szem alatti szarkalábakat. Az eljárás lényege, hogy a botoxinjekció ideiglenesen gátolja az izmok működését az adott területen, hiszen a ráncok kialakulása az arc izmainak használata miatt következik be. Emellett a botoxkezelés hasznos lehet a túlzott verejtékezés megszüntetésére és a migrénes fejfájás enyhítésére is.

A kezelést klinikánkon nagy tapasztalattal rendelkező szakorvos végzi. Az eljárás 15-20 percig tartó ambuláns beavatkozás, amely fájdalommentes, bár ritkán szükség lehet helyi zsibbasztó krém használatára. Az orvos a kijelölt területen vékony tűvel, parányi szúrásokkal célzottan beadja a szükséges mennyiségű botoxot. Sokan attól félnek, hogy arcuk merev, kifejezéstelen, mimika nélküli lesz. Ez csak akkor fordulhat elő, ha nem kellő mennyiségű anyagot fecskendeznek be, nem a megfelelő területet célozzák meg, esetleg túl gyakran teszik. Körültekintő, szakszerű kezelést követően az arc megőrzi természetes harmóniáját.

Az első kezelés ránctalanító hatása a homlok- és a szemöldök közötti ráncoknál valamint a száj körüli barázdáknél körülbelül 4-6 hónapig tart, a szem környéki szarkalábaknál 3-4 hónapig. A kezelések megismételhetőek, de a beavatkozások között legalább 3 hónapnak el kell telnie. Fontos tudni, hogy az ismételt kezelések hatásai már valamivel hosszabb ideig tartanak mint az első kezelést követően.

A botoxkezelés teljesen biztonságos. A vegyület mindenféle káros mellékhatás nélkül magától is lebomlik. Enyhébb és idővel megszűnő mellékhatások esetenként kialakulhatnak, mint például a szúrások helyén kialakuló duzzanat és bőrpír.

Áraink a GeoBeautyn

geobeauty ikon
Bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció (amennyiben azonnali beavatkozás is történik, úgy ez díjtalan) 28 500 Ft
Zo Skin bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció teljes protokoll vásárlása esetén Ft
Nucleofill
Nucleofill kezelés 75 000 Ft
Aqualyx
Aqualyx zsírbontó injekció - 1 Ampulla 40 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 2 Ampulla 70 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 3 Ampulla 100 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 4 Ampulla 120 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - minden további Ampulla 20 000 Ft
Vékonyszálas arcfeszesítés
Vékonyszálas arcfeszesítés (szálak számától, típusától függően, -tól) 140 000 Ft
Profhilo
Profhilo hialuronsavas töltés 120 000 Ft
Vivace
Vivace kezelés 120 000 Ft
Hyaluronsavas arcformázás
Ajak frissítés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Ajak feltöltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 90 000 Ft
Orca töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Áll kontúrozás (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Állív töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Szemkörnyék töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Supermodel Look (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Botox
Hónalj botoxkezelés 130 000 Ft
Botox 3 régió kezelése 98 000 Ft
Botox 2 régió kezelése 76 000 Ft
Botox 1 régió kezelése 54 000 Ft

Foglaljon online időpontot

geomedical időpontfoglalás

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Leggyakoribb kérdések

Mire hat a botox?

A botoxot alkotó botulinum toxin bejuttatása az arc  meghatározott területeire meggátolja  a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal az izmok ellazulnak, az  arc bőre és a ráncok kisimulnak.

Kinek ajánlott a botoxkezelés?

Mindenkinek, aki  komolyabb beavatkozás nélkül szeretné fiatalosabbá tenni arcát.  Az első ráncok megjelenésétől már alkalmazható az eljárás.  A botox az arc dinamikus ráncaira hat, azokra, amelyek az izommozgás miatt alakulnak ki. Ilyenek a szemkörnyéki szarkalábak, a homlok barázdái,  az ajak feletti “cigarettaráncok”, valamint az orr melletti-alatti árkok.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása?

Általában 4-6 hónapig, de egyénenként és területenként lehetnek kisebb eltérések.

Mi a teendő, ha már elmúlt a botox hatása?

Megismételhető a kezelés melynek során ismét visszanyerhető a fiatalos állapot. Ha a páciens azonban úgy dönt, hogy nem kívánja megismételni, ráncai nem lesznek mélyebbek. Sőt, a visszaállt  alapállapot során kicsit nyugodtabb, fiatalosabb marad az arc, hiszen a botox hatása alatt a mimikai izmok is pihentek.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Általában 15-20 perc. Az eljárás során vékony tűvel befecskendezik az anyagot, ami szinte fájdalommentes. A hatás már pár nap múlva látható, de két hét kell a végleges eredmény eléréséhez.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

Az injekció helyén kialakulhatnak kisebb helyi bevérzések, amelyek azonban hamar felszívódnak. Ritkán fejfájás, vagy megfázásos tünetek is előfordulhatnak, de ezek hamar megszűnnek.

Mikor nem szabad botoxkezelést kérni?

Ha a kezelni kívánt terület gyulladásos állapotában van, ha speciális izom és idegrendszeri vagy autoimmun betegségek léptek fel a páciensnél, illetve bizonyos gyógyszerek szedése is ellenjavalt. Természetesen a terhesség és szoptatás is kizáró tényező.  

Az izzadásra is hat a botox?

Igen, a botox gátolja a verejtékmirigyek kiürítését, meggátolva ezzel az izzadást. Az eljárás az arc kezeléséhez hasonlóan zajlik. A kedvező hatás akár 12 hónapig is eltarthat.