"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

GeoBeauty - Botox kezelés

A botoxkezelés, rendkívül látványos és hatékony megoldás a kialakulóban lévő ráncok, illetve a már meglévő barázdák csökkentésére, illetve megszüntetésére. A könnyen elérhető bőrgyógyászati-kozmetikai kezelés nem véletlenül lett a legkeresettebb és sikerrel alkalmazott beavatkozás az egész világon. Gyors és biztonságos! Néhány apró injekció és az alkalmazott kezelés látványosan megfiatalítja a bőrt. Eltünteti a komor homlokráncokat, a száj feletti és melletti barázdákat, a szem alatti szarkalábakat. Az eljárás lényege, hogy a botoxinjekció ideiglenesen gátolja az izmok működését az adott területen, hiszen a ráncok kialakulása az arc izmainak használata miatt következik be. Emellett a botoxkezelés hasznos lehet a túlzott verejtékezés megszüntetésére és a migrénes fejfájás enyhítésére is.

A kezelést klinikánkon nagy tapasztalattal rendelkező szakorvos végzi. Az eljárás 15-20 percig tartó ambuláns beavatkozás, amely fájdalommentes, bár ritkán szükség lehet helyi zsibbasztó krém használatára. Az orvos a kijelölt területen vékony tűvel, parányi szúrásokkal célzottan beadja a szükséges mennyiségű botoxot. Sokan attól félnek, hogy arcuk merev, kifejezéstelen, mimika nélküli lesz. Ez csak akkor fordulhat elő, ha nem kellő mennyiségű anyagot fecskendeznek be, nem a megfelelő területet célozzák meg, esetleg túl gyakran teszik. Körültekintő, szakszerű kezelést követően az arc megőrzi természetes harmóniáját.

Az első kezelés ránctalanító hatása a homlok- és a szemöldök közötti ráncoknál valamint a száj körüli barázdáknél körülbelül 4-6 hónapig tart, a szem környéki szarkalábaknál 3-4 hónapig. A kezelések megismételhetőek, de a beavatkozások között legalább 3 hónapnak el kell telnie. Fontos tudni, hogy az ismételt kezelések hatásai már valamivel hosszabb ideig tartanak mint az első kezelést követően.

A botoxkezelés teljesen biztonságos. A vegyület mindenféle káros mellékhatás nélkül magától is lebomlik. Enyhébb és idővel megszűnő mellékhatások esetenként kialakulhatnak, mint például a szúrások helyén kialakuló duzzanat és bőrpír.

Áraink a GeoBeautyn

geobeauty ikon
Esztétikai konzultáció 24 500 Ft
Zo Skin bőrgyógyászati szakorvosi konzultáció teljes protokoll vásárlása esetén Ft
Nucleofill
Nucleofill kezelés 75 000 Ft
Aqualyx
Aqualyx zsírbontó injekció - 1 Ampulla 40 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 2 Ampulla 70 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 3 Ampulla 100 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - 4 Ampulla 120 000 Ft
Aqualyx zsírbontó injekció - minden további Ampulla 20 000 Ft
Vékonyszálas arcfeszesítés
Vékonyszálas arcfeszesítés (szálak számától, típusától függően, -tól) 140 000 Ft
Profhilo
Profhilo hialuronsavas töltés 120 000 Ft
Vivace
Vivace kezelés 120 000 Ft
Hyaluronsavas arcformázás
Ajak frissítés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Ajak feltöltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 90 000 Ft
Orca töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Áll kontúrozás (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Állív töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Szemkörnyék töltés (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Supermodel Look (prémium Juvéderm töltőanyaggal/ml) 95 000 Ft
Botox
Hónalj botoxkezelés 154 000 Ft
Botox 3 régió kezelése 98 000 Ft
Botox 2 régió kezelése 78 000 Ft
Botox 1 régió kezelése 56 000 Ft
Esztétikai konzultáció 24 500 Ft

Foglaljon online időpontot

geomedical időpontfoglalás

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Leggyakoribb kérdések

Mire hat a botox?

A botoxot alkotó botulinum toxin bejuttatása az arc  meghatározott területeire meggátolja  a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal az izmok ellazulnak, az  arc bőre és a ráncok kisimulnak.

Kinek ajánlott a botoxkezelés?

Mindenkinek, aki  komolyabb beavatkozás nélkül szeretné fiatalosabbá tenni arcát.  Az első ráncok megjelenésétől már alkalmazható az eljárás.  A botox az arc dinamikus ráncaira hat, azokra, amelyek az izommozgás miatt alakulnak ki. Ilyenek a szemkörnyéki szarkalábak, a homlok barázdái,  az ajak feletti “cigarettaráncok”, valamint az orr melletti-alatti árkok.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása?

Általában 4-6 hónapig, de egyénenként és területenként lehetnek kisebb eltérések.

Mi a teendő, ha már elmúlt a botox hatása?

Megismételhető a kezelés melynek során ismét visszanyerhető a fiatalos állapot. Ha a páciens azonban úgy dönt, hogy nem kívánja megismételni, ráncai nem lesznek mélyebbek. Sőt, a visszaállt  alapállapot során kicsit nyugodtabb, fiatalosabb marad az arc, hiszen a botox hatása alatt a mimikai izmok is pihentek.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Általában 15-20 perc. Az eljárás során vékony tűvel befecskendezik az anyagot, ami szinte fájdalommentes. A hatás már pár nap múlva látható, de két hét kell a végleges eredmény eléréséhez.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kezelésnek?

Az injekció helyén kialakulhatnak kisebb helyi bevérzések, amelyek azonban hamar felszívódnak. Ritkán fejfájás, vagy megfázásos tünetek is előfordulhatnak, de ezek hamar megszűnnek.

Mikor nem szabad botoxkezelést kérni?

Ha a kezelni kívánt terület gyulladásos állapotában van, ha speciális izom és idegrendszeri vagy autoimmun betegségek léptek fel a páciensnél, illetve bizonyos gyógyszerek szedése is ellenjavalt. Természetesen a terhesség és szoptatás is kizáró tényező.  

Az izzadásra is hat a botox?

Igen, a botox gátolja a verejtékmirigyek kiürítését, meggátolva ezzel az izzadást. Az eljárás az arc kezeléséhez hasonlóan zajlik. A kedvező hatás akár 12 hónapig is eltarthat.