"
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

Akció!

Geomedical 20 Éves Kártya

29 000 Ft

Éves kártya 20% kedvezménnyel
Kategória:

Leírás

A Geo-20 kedvezménykártyával Ön jogosulttá válik a vásárlás napjától számított 1 éven keresztül 20 % kedvezménnyel igénybe venni szolgáltatásainkat. Ide tartozik a teljes körű laborvizsgálat is, mely több, mint 500 különböző paramétert tartalmaz. Ezeket megvásárolhatja csomagban (pl. ” nagylabor”), vagy összeválogathatja Ön is. A kedvezmény vonatkozik az oltás utáni IgG vizsgálatra és a H2 kilégzési tesztekre is.

Egyedülálló kedvezmény!

Több, mint 20 különböző szakorvosi terület szakvizsgálata, kontrollvizsgálatra szintén kedvezményesen vásárolható a kártyával, csakúgy, mint az eszközös beavatkozások (gasztroscopia, colonoscopia). A kedvezményt havonta legfeljebb 4 szakorvosi vizsgálatra vagy 1 laboratóriumi vizsgálatra lehet felhasználni 100 000 Ft-ig. 
Képalkotó diagnosztika közül az összes, nálunk elérhető vizsgálatra vonatkozik a kedvezmény (partner intézményekben azonban nem használható).
A GeoBeauty szolgáltatások (Vivace kezelés, botox, hyaluronsavas arcformázás) és a ZO Skin termékek vásárlása esetén nem érvényes.
Az utolványt átveheti személyesen székhelyünkön (Budapest, Jókai utca 6., 1066), vagy kérésére postázzuk önnek. Ezt minden esetben a megjegyzés mezőbe jelezze. 
Foglalás előtt kérjük mindig jelezze, hogy rendelkezik Geo-20 kártyával, hogy érvényesíteni tudjuk kedvezményét. Minden kártya egyedi azonosító kóddal van ellátva, melyet az Ön nevéhez rögzítünk. A kedvezmény nem átruházható! Az összeg nem halmozható és átvihető a következő hónapra.