fbpx
  • 1066 Budapest, Jókai utca 6. Corner Six irodaház

Üzleti megoldások

Üzleti megoldásaink a Covid-időszakban

A koronavírus időszakára ügyfeleink számára üzleti megoldásokat nyújtunk

Partnereink számára egyedi kedvezményes szolgáltatás nyújtunk a COVID-19 PCR tesztjeinket illetően.

A PCR teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlott azt megismételni. Ha a koronavírus fertőzött meggyógyul, a vírus eltűnik a nyálkahártyáról, ezért egy újabb teszt elvégzése igazolhatja a betegség megszűnését. Pozitív teszt után végzett negatív teszttel mutatható ki, hogy a betegség már nincs jelen a szervezetben. A PCR-vizsgálat beletartozik az állami teszt regiszterbe és eljárásrend szerinti jelentési kötelezettsége van.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Érdeklődjön COVID-19 PCR teszt üzleti megoldásainkkal kapcsolatban

A PCR-tesz elvégzésének menete

Időpontfoglalás menete

  1. Helyszíni kiszállás esetén a hét bármely napjára: hét közben 48 órával a szűrést megelőzően legfeljebb 1000 fő/nap szűrésre vonatkozóan reggel 8:00-20:00-ig az ország bármely pontján
  2. Geomedical hétvégi szűrés esetén (sürgősségi esetekre) aznapi tesztelés az Önnek fenntartott dedikált idősávon belül (kizárólag a szombati és vasárnapi napokra, a délutáni idősávban)
  3. Geomedical hétvégi szűrés esetén a hétvégi időpontokra legkésőbb adott hét szerda 12:00-ig (szombatra) vagy csütörtök 12:00-ig (vasárnapra) vonatkozóan diedikált idősávban 8:00-20:00 időintervallumon belül

A teszt elvégzése

  1. A teszteket előzetes, online vagy digitálisan egyeztetett küldött előregisztrációval felvisszük rendszerünkbe és kialakítunk egy dedikált idősávot az Önök számára.
  2. A Geomedical-ban, vagy a helyszínen történő szűréskor a teszt elvégzése összesen 2 perc alatt elkészül páciensenként. Amennyiben a teszteket Önöknél, vagy bármilyen Önök által választott külső helyszínen végezzük, úgy ugyan úgy biztosítjuk az előírt biztonságos környezetet és a teszt elvégzését követően helyszíni fertőtlenítést is végzünk.
  3. A délelőtt végzett tesztek esetén 24-36 órán belül, a délután végzett PCR teszteket 36-48 órán belül küldünk eredményt digitálisan (biztonságos, kódolt emailben).

Szerződés és számlázás

Ügyfeleink számára lehetőség van szerződési és számlázási lehetőségre is.

A számlázás minden hétfőn a megelőző hét páciens számai (és kiszállási alkalmak alapján) 2 napos utalással történik a teljes PCR teszt ár alapján. Amennyiben keretszerződést kötnek velünk, úgy ezen felül mennyiségi kedvezményt is kínálunk céges partnereink számára, melyeket havi szinten összesítve, a páciens szám és kiszállási alkalmak összegzését követően kalkuláljuk. Ezen kedvezményeknek értékét (attól függően, mely PCR teszt mennyiség sávba esett az adott hónapban), a következő havi tesztekből jóváírjuk. Partnereink számára egy sávos rendszert alakítottunk ki, mely alapján a 5-25% kedvezményt tudunk biztosítani.