fbpx

Vissza a munkába

Restartoljon a Geomedicallal

A szeptemberi nagyüzemben csökkenhet a teljesítményünk és romolhat a közérzetünk, ha nem teljesen egészségesen vágunk bele a munkába. Most egy olyan 3 területet felölelő kiemelt szűrőcsomagot ajánlunk a figyelmébe, amelyek kivizsgálása különösen fontos.

Igényelje 61 900 Ft  helyett

49 000 Ft

Az ajánlat szeptember folyamán, korlátozott ideig elérhető

Foglaljon időpontot most

Mit tartalmaz a reSTART csomag?

Szemészeti szakorvosi vizsgálat

Sokan szeptemberben szembesülnek azzal, hogy nem látnak jól, hunyorognak, túl közelről nézik a monitort. Esetleg azt vette észre, hogy folyamatosan száraz, szúr vagy csíp a szeme? Tudta, hogy ezek a teljesítmény romlásához is vezethetnek? Szakorvosunk segítségével ezek jelentős részét még idejében kiszűrhetjük és orvosolhatjuk.

Gerinctorna (5 alkalom)

Ősszel gyakran felerősödnek a gerincpanaszok, hiszen a folyamatos ülőmunka, a kevesebb mozgás, és légnyomásváltozás csak felerősíti a nyáron sokszor lappangó tüneteket. A reSTART Csomag részeként gyógytornászunk egy speciális gerinctornát alakított ki Önnek.

Nagy labor (30 vizsgálat)

A reSTART részét képzi egy speciális nagyrutin labor csomag, amely több mint 30 féle laboratóriumi szűrővizsgálatot tartalmaz. Ezek segítségével sok betegség már korai szakaszban, panaszmentesen is felismerhető. Mindez most Önnek is elérhető.