fbpx

Covid-19 PCR Teszt

Koronavírus PCR laboratóriumi teszt

Szabad időpontok azonnali online foglalással

Szeretné tudni, hogy COVID-19 fertőzött-e? PCR vizsgálatunk a legfejlettebb mikrobiológiai eljárás, ami magas fokú biztonsággal mutatja ki a vírus RNS-jelenlétét. A Geomedical PCR tesztjei a Nemzeti Népegészségügyi Központ által akkreditált mikrobiológiai laborban kerülnek elvégzésre.

Foglalja le időpontját most online bármelyik péntek, szombat, vasárnapi időpontunkra!

A PCR laboratóriumi teszünk ára:

19 500 Ft

Ha most foglal PCR tesztünkre, a következő szakorvosi, vagy képalkotói (ultrahang, röntgen) vizsgálatunkra 15% kedvezményt biztosítunk.

Mi az a PCR laboratóriumi teszt?

A PCR-teszt polimeráz láncreakción alapul, mely a vírus RNS-részét képes kimutatni. A vizsgálat a legfejlettebb mikrobiológiai eljárás, ami igen nagy biztonsággal mutatja ki a vírus RNS-jelenlétét, már egyből a vizsgálat másnapján. Ez a teszt pozitív eredményt ad, ha a koronavírus megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Nagy előnye, hogy a vírus által okozott tünetek megjelenése előtti néhány napban is pozitív eredményt mutat – de nem minden esetben – ezért ajánlott azt megismételni. Ha a koronavírus fertőzött meggyógyul, a vírus eltűnik a nyálkahártyáról, ezért egy újabb teszt elvégzése igazolhatja a betegség megszűnését. Pozitív teszt után végzett negatív teszttel mutatható ki, hogy a betegség már nincs jelen a szervezetben. A PCR-vizsgálat beletartozik az állami teszt regiszterbe és eljárásrend szerinti jelentési kötelezettsége van.

Koronavírus PCR elvégzésénak menete

1. Online időpontfoglalás

 1. Válassza ki az Ön számára megfelelő szabad időpontot naptárunk segítségével. Jelenleg minden szombaton 8:00-16:00 között várjuk pácienseinket.
 2. Adja meg adatait az időpont foglaláshoz.
  ⚠️Kérjük az itt megadott adatokat alaposan és pontosan töltse ki, mert ezek később már nem módostíthatóak!
 3. A sikeres foglalásról email visszaigazolást küldünk Önnek az időpontjának adataival.

2. Koronavírus teszt elvégzése

 1. Jöjjön el az Ön által foglalt időpontban a Geomedical Egészségügyi Központban (Budapest, VI. kerület, Jókai utca 6. II. emelet)
 2. Recepciós kollegánk egyezteti az adatait és itt, a helyszínen fizetheti ki a tesztjét. Kizárólag bankkártyát fogadunk el.
 3. Elvégezzük a mintavételt egy erre kijelölt mintavevő szobában 1-3 perc alatt. A mintavétel egy steril pálcával történik a garat nyálkahártyájáról
 4. A mintavételt követően elhagyhatja rendelőnket.

3. Eredmény és kiértesítés

A szombat  délelőtt készült tesztek eredményéről akár már 24-48 óra múlva digitálisan, biztonságosan titkosított e-mailben értesítjük az Ön által megadott címre. Az általunk végzett teszt a legpontosabb, jelenleg hatóságilag elfogadott eredmény.

 • Amennyiben pozitív lett a tesztje: kérjük maradjon otthonában, ne találkozzon senkivel. A leletet az illetékes járványügyi hatóság felé továbbítjuk ahol a további intézkedéseket meghozzák és értesítik Önt.
 • Amennyiben negatív lett a tesztje: az illetékes járványügyi hatóságnál kérvényezheti hatósági megfigyelés vagy karantén mentesítését.

PCR teszt időpontfoglalás

Foglaljon most a szombatra

április 2021
hét ked sze csü pén szo vas
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

A PCR tesztünk jellemzői

✔️Laboratóriumi PCR teszt minden hétvégén

✔️Garatból vett minta segítségével történő vizsgálat

✔️A legfejlettebb technológia

✔️Mintáját egy akkreditált mikrobiológiai laborban vizsgáljuk meg

✔️A teszt eredményét 36-48 órán belül digitálisan küldjük ki Önnek

A PCR teszt ára: 19 500 forint

FONTOS TUDNIVALÓK MIELŐTT FOGLALNA

⚠️A mintavétel éhgyomorra történik. Szigorúan tilos előtte 4 órával enni, inni, fogat mosni és dohányozni – a kórokozó hígulásának elkerülése miatt.

⚠️Rendelőnkbe maszkban érkezzen (szükség esetén természetesen a bejáratnál biztosítunk maszkot). A bejáratnál kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítést vegyék igénybe kérjük csak feltétlenül szükséges kísérő személyt hozzák magukkal.

⚠️Lázzal, hőemelkedéssel nem léphet be a Geomedical épületébe. Érkezéskor érintésmentes lázmérést végzünk, amennyiben lázas állapotot észlelünk többi Páciensünk biztonsága érdekében megkérjük, hogy a tervezett látogatását halassza el.

⚠️Kizárólag helyszíni, kártyás fizetésre van lehetőség. A PCR tesztet csak fizetés után áll módunkban elvégezni.

⚠️Rendelőnk személyzete maszkban látja el pácienseinket és rendelőnket folyamatosan fertőtlenítjük napközben is.

⚠️Pozitív minta esetén kérjük tartsa be a járványügyi és törvényi előírásokat! Ez mindannyiunk érdeke, köszönjük az együttműködését.

⚠️Amennyiben angol nyelvű leletre van szüksége, kérjük azt a mintavétel napján a recepción külön jelezze. Ellenkező esetben utólagosan angol nyelvű leletet nem áll módunkban kiállítani. Megértésüket köszönjük.

 

Kérjük a tervezett rendelői látogatását halassza el az alábbiak esetén:

🛑Lázas állapot az elmúlt tíz nap során.

Fontos érvek a Geomedical PCR teszt mellett

Megbízható teszteredmények

Az jelenlegi tesztelési protokoll szerint a PCR minősül hivatalos eredménynek, mely nálunk elérhető. A vizsgálat előnye a vérmintákból végzett immunológiai alapú gyorstesztekkel szemben az, hogy egy kezdődő fertőzést is ki tud mutatni, amire még nem reagált az immunrendszer. Minden általunk végzett tesztet követően infektológus szakértők által validált leletet küldünk.

Szűrés minden hétvégén

A rohamosan növekvő fertőzésszámok miatt jelenleg csak sok napos előjegyzéssel kaphat időpontot COVID szűrésre, hétvégén pedig szinte sehol. Nálunk minden szombat, online és hétvégi felárak nélkül foglalhat PCR szűrést. A fenti naptárunk segítségével gyorsan, előzetes telefonos egyeztetés nélkül, azonnal tud időpontot foglalni hozzánk.